Webmaster: José Antonio Bárcenas | Malinalco.Net      PRIVACY POLICY  

Aerothlon Malinalco

Romania, Clopotiva 2019

Confirmado

Country: Romania

Province: Clopotiva

Date: 24 de Mayo 2019

 

 

Resultados: Soon...

 

 

Rules: Click

Reglamento: Click

 

Update:

Categoriile la Aerothlon sunt urmatoarele:

 

SOLO: Sportivul alearga pana la decolare unde il asteapta echipamentul, decoleaza, zboara si aterizeaza pe terenul ales de organizatori, unde il asteapta bicicleta pentru un traseu pana la poarta RedBull de finish.

 

DUO: Echipa de doi sportivi, primul alearga, al doilea zboara (licenta tandem) si dupa aterizare, alergatorul pleaca cu bicicleta pana la finish.

 

TRIO(3X3): Echipa de trei sportivi, cate unu pentru fiecare categorie, primul alearga pana la decolare, de unde zboara parapantistul, care dupa aterizare preda stacheta ciclistului, acesta trece linka de finish.

 

NOTA:

Castiga timpul cel mai bun (cumulat in cazul echipelor)

Echipamentele de zbor vor fi aliniate si numerotate pe decolare de organizator. Bicicletele deasemenea pe aterizare.

Concursul dureaza o zi, nu necesita zi de trainning, traseele se vor cunoaste si vor fi simulate 3D pentru vizionare la briefing.

Durata totala pentru SOLO, aproximativ 180min.

La echipe toate probele trebuie terminate, daca un sportiv nu reuseste, echipa este descalificata.

Traseul este impus si marcat in cazul alergatorilor si ciclistilor iar pentru parapanta se va preda trackul pentru scoring (identic ca format, (IGC) cu cel de la Campionatul National din saptamana ce urmeaza), se poate  folosi si telefonul.

Data a fost aleasa vineri 24mai2019 deoarece din 25mai este stabilit Campionatul National si astfel vom atrage sportivi internationali consacrati, ce vor participa la ambele competitii. Paul Guschlbauer sau Pal Takats sunt doi sportivi valorosi regulari ai acestui eveniment.

 

Va voi raspunde fiecaruia daca mai aveti  intrebari. Va asteptam cu drag la un concurs memorabil!